About

Fotograferen doe ik al een aantal jaren, vooral geïnspireerd geraakt door een concert van Nils Frahm. De (on)mogelijkheden en variabelen die komen kijken om een beeld, sfeer, expressie, licht-en schaduwgebruik, scherptediepte, etc., vast te leggen, zijn oneindig en daarmee uitdagend.

Mooi om te doen en leuk om te geven: een foto. Waar ik dat voorheen figuurlijk deed met auditing en controlling (“een foto van uw organisatie”), doe ik dat nu letterlijk. Ik richt me op beeldmateriaal voor websites, portretten, muziek, natuur en specifiek IJsland. Maar ook voor bedrijven, evenementen en specifieke bijeenkomsten ben ik uiteraard beschikbaar. Een uitvaart vastleggen: een relatief nieuw gebied maar dat kan ook!

Op dit moment maak ik regelmatig foto’s voor Restaurant Lime, GL8, 3voor12 Gelderland en sv Heumen. Verder heb ik de afgelopen jaren veelvuldig in de fotopit gestaan tijdens Incubate (Tilburg), Iceland Airwaves (Reykjavík), Valkhof Festival, Down The Rabbit Hole en Glacier360. Impressies daarvan vindt u op deze site.

Fotografie is maatwerk en een offerte is vrijblijvend. Wil je meer informatie? Bel me op 06 – 146 39 545, e-mail naar hans@habrefoto.nl of reageer via het contactformulier.